forum.fotokolej.pl Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Trako 2007
Autor Wiadomość
ferus 
Administrator
Zhły i Ohrutny Admin

Wysłany: 2007-08-16, 14:26   Trako 2007

Jakiś czas temu po blisko półrocznej walce, udało mi się zdobyć od organizatora targów trako 2007 trochę wolnej powierzchni. Nie będzie to typowy box targowy, będzie to wolna przestrzeń (jeszcze nie wiem jak duża) na pięterku, koło wystawy "Koleje Małe i Duże". Będziemy także współpracować w ramach projektu " Trako Dzieciom". Szukam osoby chętnej do pomocy przy organizowaniu stoiska, osoba taka zajeła by się np. sprawdzeniem co nam jest potrzebne. Na trako planujemy stoisko z 3 stanowiskami komputerowymi podłączonymi do internetu, gdzie każdy będzie mógł pochodzić po stronie fotokolej.pl.
Jednak na Trako nie wystawiamy się jedynie jako galeria. Bardziej jako GKFK - Gdański Klub Fotografii Kolejowej, który powstał rok temu w maju, miał 5 członków, jednak po odejściu 2 z nich klub przeszedł w stan hibernacjii. Każdego, kto zechce być w reaktywowanym klubie zaprosimy na spotkanie ok. połowy września. Naszymi głównymi celami na TRAKO jest:
- zreaktywowanie, popularyzacja naszej działalnosci;
- przedstawienie czym jest dla nas kolej innym ludziom, którzy przyjdą na wystawę;
- pozyskanie reklamodawcy w celu utrzymania płynnosci finansowej klubu i galerii.

Prosze o wypowiadanie się w temacie, a ja już teraz zapraszam na nasze stoisko w celu zapoznania sie w dniach 10-12 paźniernika 2007
Z kolejarskim pozdrowieniem
Maciej Kołek
administrator grupy fotokolej.pl

Wojmar 
kolejorz

Wysłany: 2007-08-16, 23:16   

pomysł ambitny, przyznaję. Sam mam mozliwość bycia "Kimś" ma tegorocznych Targach. Gdyż zostałem zaproszony przez organizatorów targów.

ferus 
Administrator
Zhły i Ohrutny Admin

Wysłany: 2007-08-16, 23:50   

Wojmar napisał/a:
zostałem zaproszony przez organizatorów targów.

Co mam przez to rozumiec?

matrailman 
trains fan

Wysłany: 2007-08-17, 08:11   

Kurcze, gdyby to było troszkę bliżej to chętnie bym pomógł. Na dzień dzisiejszy mogę zaoferować tylko jakąś "wirtualną" pomoc z drugiego końca Polski.
Ale tak poważnie, jeżeli jest coś w czym mogę pomóc "na odległość" to ja bardzo chętnie!

ferus 
Administrator
Zhły i Ohrutny Admin

Wysłany: 2007-08-17, 08:14   

Dziękujemy za szczere chęci, grupa pomyśli nad tym. ;-)

Wojmar 
kolejorz

Wysłany: 2007-08-17, 14:21   

ferus napisał/a:
Wojmar napisał/a:
zostałem zaproszony przez organizatorów targów.

Co mam przez to rozumiec?

To że byłem kiedyś praktykantem w MTG i przydzielono mnie do pionu organizacji targów. A dokładnie do pokoju obok organizatorki targów "TRAKO"! I stąd mam owo zaproszenie na targi.
Tak Ferus, właśnie to masz przez to rozumieć.[/quote]

ferus 
Administrator
Zhły i Ohrutny Admin

Wysłany: 2007-08-17, 14:57   

Tylko pytałem, spoko.

Wojmar 
kolejorz

Wysłany: 2007-08-26, 20:36   

widać że jeszcze niezrzeszony a w ogóle jeśli się nie ujawnił to proszę ten Per "Goscia" post usunąć, bo nic nie wnosi do tej dyskusji. Tylko to że ma jakieś uprzedzenia w stosunku do mej osoby, skoro tak pisze...

gość
Gość
Wysłany: 2007-08-29, 11:56   

klikam na stronie głównej na KASZUBY 2007 a wyskakuje Trako... :/

gość
Gość
Wysłany: 2007-09-09, 21:52   

Widzę że z wielkich planów nici. Trako dzieciom, to Wam pasuje. Nie lepiej by było w ogolę się nie ujawniać i zaoszczędzić czyichś uśmiechów? Pozdrawiam ;-) Rafał Spychała

ferus 
Administrator
Zhły i Ohrutny Admin

Wysłany: 2007-09-10, 15:18   

Odezwał się, teraz jak już odszedł to może sobie mówić. Phi :-| Trako dzieciom - tak to jest trako dzieciom. Ale nikt nie powiedział chyba, że będziemy w tym brać udział? Więc po co Rafał się wypowiadasz jak nie wiesz co się dalej dzieje. Jeżeli już chcesz się wypowiadać - zajerestruj się. Jesteś głupi - tyle Ci powiem. Ale już Cię oszczędze. Tu nie chodzi o czyjeś uśmiechy. Ja to robie dla siebie, dla galerii. Skąd wiesz, co planuję. Dużo się zmieniło od czasu twojego odejścia. Tyle w temacie.

Rafał Spychała
Gość
Wysłany: 2007-09-11, 12:52   

A z czego wywnioskowałeś moją głupotę?

*nie będę sie rejestrował dla paru zdań-szkoda czasu..

R.

Gość

Wysłany: 2007-09-17, 19:25   

RAFciu, idz już.
Wojmarek, nie bądz taki ważniak.

Wojmar 
kolejorz

Wysłany: 2007-09-25, 17:20   

co do Trako to na 100% będzie E189 911! Więc będzie można pofocić! Będzie to gratka dla Miłośników! Dzisiaj stał na GP trochę brudny.

Odpowiedz do tematu