Wiek: 33 Dołączył: 16 Sie 2007 Posty: 32 Skąd: się biorą dzieci
Wysłany: 2007-08-25, 18:17
To nie jest tak just ( click) i robisz co chcesz najprawdopodobnej te boty to już nie dzieło komptera tylko człowieka, jak wrócę 1 września dodam dodatkowe zabezpieczenia do forum.
Pozdrawiam.
_________________ ''Nigdy nie walcz z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.'' - maksyma życiowa.
To nie jest tak just ( click) i robisz co chcesz najprawdopodobnej te boty to już nie dzieło komptera tylko człowieka, jak wrócę 1 września dodam dodatkowe zabezpieczenia do forum.
Pozdrawiam.
Jakoś inni admini na innych forach sobie z tym radzą kasując takowych na bieżąco. Sam jestem zarejestrowany na kilku i widać to jak na dłoni.
Wysłany: 2007-09-06, 08:04
[quote="Janek"][quote="ferus"]
Jakoś inni admini na innych forach sobie z tym radzą kasując takowych na bieżąco. [/quot]
Userze janek myślę, że i nasi Admini sobie z tym poradzą, tak jak widzisz(my) jest to wersja beta forum, więc pracę nad wersją ostateczną trwają, pomysły są przyjmowane i jestem pewny że problem z botami niebawem zniknie.
Wiek: 33 Dołączył: 16 Sie 2007 Posty: 32 Skąd: się biorą dzieci
Wysłany: 2007-09-06, 17:37
Janek napisał/a:
Jakoś inni admini na innych forach sobie z tym radzą kasując takowych na bieżąco.
Nie wiem jakiego skryptu używają inni admini ( by Przemo czy zwykłe phpbb2 , czy phpbb3, czy ipb czy inne. W tej chwili są naloty botów na fora by przemo, i ludzie próbują sobie z tym poradzić. Problem jest taki, że tutaj najprawdopodobniej to nie jest bot, tylko człowiek.
_________________ ''Nigdy nie walcz z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.'' - maksyma życiowa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum