Tomasz Sonntag
Wysłany: 2007-09-22, 23:50 dział "Komunikacja Miejska"
Witam!
Z tego co pamiętam, gdy startowała ta galeria znajdował się w niej dział "Komunikacja Miejska". Jakiś czas później dział ten zniknął. Czy Administracja galerii nie myślała może o reaktywacji takiego działu? Wiem że główną i przewodnią tematyką jest tutaj kolej i bardzo dobrze,ale moim zdaniem np. tramwaje jako bliźniaczy transport również powinny znaleźć tutaj swoje miejsce (ewentualnie trolejbusy). Chętnie bym od czasu do czasu obejrzał jakieś ciekawe zdjęcia z kraju i ze świata.
Powyższe proszę traktować jako luźną propozycję - czekam na opinie użytkowników galerii.
Był takowy dział <Komunikacja Miejska> z tramami, trajtami i busami. Wyleciał i słusznie jako nie związany z generalną linią galerii. Myślę jednak że można by ponownie otworzyć dział <Komunikacja Miejska> ale TYLKO ze zdjęciami tramwajów jako pojazdów szynowych. Żadnych innych demobili autobusowo-trolejbusowych nie powinno tam być. Krótko mówiąc - TAK dla działu "tramwajowego".
_________________ Znak Orła potęgi symbol prowadzi nas
Mieczem i tarczą wezmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasz wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
Tomasz Sonntag
Wysłany: 2007-09-23, 13:17 -
A.Olszak@ Właśnie chodzi mi głównie o tramwaje, jako kompromis proponuję aby dział nazywał się poprostu "tramwaje" a nie komunikacja miejska. Najlepiej niech się wypowiedzą wszyscy administratorzy.
Będę szczery. Osobiście mnie takie fotki nie interesują. Widok tramwaju jest dla mnie zbyt powszedni, powszechny itd itp... ;P
W tej sytuacji dostosuję się do głosu większości.
Pozdrawiam.
domino
Gość
Wysłany: 2007-09-24, 21:00
No ale może jednak było by warto taki dział założyć. Zdjęcia tramów to nie muszą być tylko portrety (coś ostatnio popularne słowo na galerii). Tramwaje w miejskim pejzażu to jest coś. Na przykład jakieś śląskie rumple na tle jakiś pozostalości kopalni czy innych śląskich slumsów ;), albo jakieś zdjęcia z drugiego obszaru płatniczego :).
To pisałem ja A.Olszak tylko nie chciało mi się logować na forum :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum