forum.fotokolej.pl Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Wypad na "skrajnię"
Autor Wiadomość
Wojmar 
kolejorz

Wysłany: 2007-10-19, 14:07   Wypad na "skrajnię"

Tak jak w komentarzu do fotki kolinsa, http://www.fotokolej.pl/details.php?image_id=6191 umieściłem swój głos, a mianowicie prośbę, czy też propozycję. Moim zdaniem jeśli wiadomo, że STK lata prawie co tydzień, to można by było zorganizować mały zlocik/spotkanie, każdy by się wi innym, miejscu ustawił, wyczekując "upragnionego" transportu.
Wiem, że TS (Tomasz Sonntag) ma zawsze pełne info, co gdzie kiedy i ko której się zatrzyma, więc na nim można polegać :!: Jeśli się oczywiście zgodzi.
Tak wiec zostawiam ten temat do przemyslenia i uzgodnienia.

Janek 

Wysłany: 2007-10-20, 11:28   Re: Wypad na "skrajnię"

Wojmar napisał/a:
<ciach>
można by było zorganizować mały zlocik/spotkanie, każdy by się wi innym, miejscu ustawił, wyczekując "upragnionego" transportu.
<ciach>

Od Kościerzyny do Gdyni jest 67 km i jeśli każdy miał by się ustawić w innym miejscu to po jakiego czorta jakiś tam zlot. :roll:

Coś mi się wydaje, że kolega stracił przyjaciół i teraz usilnie ich poszukuje. :-|

Wojmar 
kolejorz

Wysłany: 2007-10-20, 23:25   

Cytat:
Coś mi się wydaje, że kolega stracił przyjaciół i teraz usilnie ich poszukuje. :-|

- Nie tyle co straciłem, jak chcę sprawić, iż moja pozycja w stosunku do innych userów by była lepsza - poprostu!
- Usilnie?? - to chyba przesada, ale jest w tym trochę racji. Przyznaję, chcę się spotykać w gronie innych miłośników, i tylko to! Wiem, nie zawsze dobrze i prawidłowo wszystko opisywałem, i z tego brały się jakże odmienne zdania, co powodowało i powoduje że nie jestem "doinformowany, ale wszystko starałem się zawsze brać na zdrowy rozsądek! a to że mi nie wychodziło to już inna sprawa!

Cytat:
Od Kościerzyny do Gdyni jest 67 km i jeśli każdy miał by się ustawić w innym miejscu to po jakiego czorta jakiś tam zlot. :roll:

Po prostu przypomniałem sobie ubiegłoroczny wypad na skrajnię w "Sławkach", i w związku z tym pomyślałem, czy nie dałoby się tego pomysłu reaktywować. I właśnie z tego powodu postanowiłem utworzyć taki temat, aby w niem kudzie, którzy nie mają nic przeciwko reaktywacji tego pomysłu wypowiedzieli się co sądzą na ten temat!

To tyle ode mnie.

Pozdrawiam!

Odpowiedz do tematu