Wysłany: 2007-08-28, 19:42
ferus napisał/a:
Otóż Wojtek Koliński udostępnia fotki innym ludziom w ramach "wymiany kulturalnej". Tyle wiem.
Jeśli udostępniam, to nie po o, aby ktoś je publikował w necie. To mogę zrobić sam. Pozwalam czasami wykorzystać w książkach, papierowych publikacjach.
speed_cars
Wysłany: 2007-08-28, 19:46
W jakich gazetach się ukazały twoje zdjęcia i jakie?
Teraz się otwiera. W poprzednim otwierało się GMFK wraz z napisem 'brak pliku do wyświetlenia' .
Kolins napisał/a:
ferus napisał/a:
Otóż Wojtek Koliński udostępnia fotki innym ludziom w ramach "wymiany kulturalnej". Tyle wiem.
Jeśli udostępniam, to nie po o, aby ktoś je publikował w necie. To mogę zrobić sam. Pozwalam czasami wykorzystać w książkach, papierowych publikacjach.
Wysłany: 2007-08-28, 20:15
speed_cars napisał/a:
W jakich gazetach się ukazały twoje zdjęcia i jakie?
W polskich żadnych.
Pewien Hiszpan wykorzystał moje zdjęcia tych małych ciągników elektrycznych, co w szopach pracują. Jakaś książka o nich powstała. Bułgar pewien coś pisał w swoim kraju o naszych dwuczłonowych elektrykach (np. ET40), Francuz coś o TLK pisał, wykorzystał 18 moich zdjęć...
No i czas na wyjaśnienia.
Autor Adam Schulz to mój dobry kolega. Dla Niego uczyniłem jeden, jedyny wyjątek na publikację mojego zdjęcia. Nie przypuszczałem, że ktoś to zauważy...
Tym większe brawa dla kolei Speed Cars!
speed_cars
Wysłany: 2007-08-28, 20:22
Każdy miłośnik kolei robi specyficzne fotki, w swoim stylu. Twoje fotki, mookiego oraz innych mk to łatwo rozpoznać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum